PriMont-csoport

hu en

Kérdése van?

Lépjen kapcsolatba velünk!

Faktoring

A csoport követelésvásárlással és hitelezéssel üzletszerűen foglalkozó cége a PriMont-Faktor Zrt., amely társaság 2006. óta működik a Felügyelet E-I-697/2006. számú határozatának az engedélyével.

A PriMont-Faktor Zrt. alaptőkéje a követelésvásárlási piacon kiemelkedő, 250 millió forint összegű, míg mérlegfőösszege 2013-ban megközelítette a 1,5 milliárd forintot.

A PriMont-Faktor Zrt. 2014 márciusáig elsősorban hitelezési tevékenységére fókuszált, a 2014 márciusában kialakított új cégcsoporti struktúrának köszönhetően azonban követelésvásárlási és bizalmi vagyonkezelő tevékenységgel is bővült tevékenységi köre.

Társaságunk partnereivel a hosszútávú, stabil együttműködés kialakítását tűzte ki célul, így egyes ügyletek tekintetében nem csupán a csomagban vagy egyedileg történő követelésvásárlás a célja, hanem akár a pusztán sikerdíj alapú elszámoláson túl a bizalmi vagyonkezelői szerep betöltése is. A bizalmi vagyonkezelői szerepkör ellátása kapcsán a hatékony érdekérvényesítésre garanciát jelenthet a Cégcsoport széleskörű szakmai tőkéjén túl vagyoni háttere is.